2024-02-26Dags att steppa upp hastigheten på ditt nätverk med 2.5Gbe eller 10GbeNya produkter med 2.5Gbe och 10Gbe LAN tillgängliga i vår webbshop!

Har du upptäckt alla nya produkter som använder 2.5Gbe och 10Gbe LAN-teknik i vårt sortiment? Bland produkterna hittar du switchar, moderkort, NAS, nätverksadaptrar och accesspunkter från ledande varumärken som ASUS, Synology, ZyXEL och Ubiquiti. Om du vill uppgradera ditt nätverk till nästa nivå, kolla in länkarna nedan:

Direktlänk till produkter med 2.5Gbe: 2.5Gbe
Direktlänk till produkter med 10Gbe: 10Gbe

Vi lät AI skapa en tjusig bild för att illustrera de nya coola produkterna:


2024-02-12Favoritstorlek på skärm?För kontorsbruk har en favoritstorlek för oss själva på Databyrån varit 34" Ultra-Wide, ett utmärkt format som går att använda som 2 skärmar i praktiken utan att den blir extremt stor. Får plats på de flesta skrivbord utan problem. Upplösningen 3440 x 1440 pixlar gör att du får riktigt bra skärpa ifall du jobbar med bilder och du får även massor av plats med många kolumner och rader synliga i ditt Excel-ark. Eller som sagt, använd den som två skärmar och lägg ett program till vänster och ett till höger, bara att "dra och släppa" så lägger Windows 10/11 fönstren på plats på ett väldigt smidigt sätt!Platt eller böjd är en smaksak, båda alternativen finns naturligtvis och för den som även vill spela på sin dator finns många modeller som har 100Hz, 144Hz eller mer till rimligt pris.

Här har du en direktlänk till alla modeller som finns tillgängliga på butikslager eller på fjärrlager (dvs 2-3 arbetsdagars leveranstid till butik): 34-tum Ultra-Wide
2024-01-29Hitta skal till din telefon via vår filterfunktion

Behöver du fodral, skal eller skärmskydd till din telefon? Vi har det mesta och du kan enkelt hitta rätt modell via vår filterfunktion eller via kopplade tillbehör till den telefonmodell du har. Om du saknar något specifikt skal - slå oss en signal eller maila till info@databyran.nu så löser vi det.

Skärmskydd har vi till ALLA telefoner ifrån ZAGG, vi skär ut och monterar direkt i butik: länk.

Filterfunktionen hittar du genom att helt enkelt klicka på knappen Filter och sedan välja din telefonmodell till vänster, här är en direktlänk med skal till nya Samsung S24 Ultra: länk.

2024-01-22Nya Samsung S24 med Samsung AI finns tillgängliga nu

Galaxy AI is here

Välkommen till en ny era av Samsungs mobila AI. Med Galaxy S24 | S24+ | S24 Ultra i händerna kan du släppa loss nästa nivå av kreativitet, produktivitet och nya möjligheter. Börja med det viktigaste verktyget i ditt liv. Din smartphone.

Här hittar du alla modellerna: Samsung S24

2024-01-15Kanonpriser på externa SSD

Har du upptäckt att externa SSD börjar närma sig vanliga externa HDD (hårddiskar) i pris? T.ex. får du Kingston 2 TB för 1499 kr (inkl. moms) och prestandan jämfört med en HDD är 5-10 ggr bättre, speciellt vad gäller skrivning av många småfiler. SSD är även smidigare i formatet och betydligt mycket tåligare vad gäller hanteringen eftersom de inte har några rörliga delar internt.

Direktlänk: Externa SSD sorterade efter kr/GB (dvs mest prisvärda utifrån lagringskapacitet)

Tips på några trevliga externa SSD vi har på lager just nu: