2021-07-12Sonos Professionell installatörVi är numera Sonos Professionell installatör och du kan med trygghet anlita oss både för rådgivning, köp och installation av dina Sonos-produkter. Med vår expertis även inom installation och konfiguration av nätverk så får vi både små och stora Sonos-system att funka perfekt tillsammans.

Kontakta oss: sonos@databyran.nu
Produkterna: länk

Läs mer hos Sonos

2021-06-25Öppettider i midsommar

2021-06-18Månadens Produkter juniDet var länge sen vi hörde av oss senast men inför sommaren har vi lite trevliga produkter att erbjuda som vi tycker motiverar ett litet mailutskick!

Klicka på länkarna nedan för månadens utvalda produkter, alltid prisvärda bra produkter som finns på lager i vår butik på Skarphäll eller för leverans via vår webb. Kolla speciellt på den nya Samsung Smart Monitor som har både WiFi, Bluetooth och AirPlay inbyggt - går att använda till i princip alla dina enheter i hemmet eller på kontoret!

Länk till produkterna i vår webbshop

Länk till pdf


Några fler utvalda erbjudanden!

Här vill vi speciellt nämna den fantastiskt smarta "mötesugglan" (Meeting Owl Pro) som kommer revolutionera ditt mötesrum på Teams och Zoom-mötena. Vi tror ju att distansarbete och virtuella möten är här för att stanna även efter pandemin så släng gärna ett extra öga på denna. Kontakta oss på 0498-691500 eller info@databyran.nu för att boka upp vårt demoex för att testa själva! (lokalt Gotland)

2021-06-16Onsdag 16 juni stänger vi kl. 16.00 för personalsamkväm

2021-04-29Öppettider runt Valborg